Aalesuppe |
Opskrift: 3 Potter Vand sættes over Ilden med 2 Pd. flaaede og ituskaarne Aal. Har man Kødsuppe, tages lidt i Stedet for noget af Vandet. Naar Suppen er skummet, kommes Rødder og en Suppevisk paa; Aalene tages op, naar de er møre, og ligeledes Rødderne; Suppen sies og jævnes med lidt Hvedemel, bagt i Margarine og spædt op med Suppen: derefter koger den lidt med nogle ituskaarne Æbler og Svedsker, tillaves med Eddike, Sukker, Peber og Salt, og Melboller, kogt i Vand, kommes paa. Til 8 à 10 Personer.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.015.1 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!