Agurkesalat
Arraksbudding
Asparges, stuvede
Aspargesbudding
Bagte Boller
Bankekød
Blomkaal med Smør
Blomkaal, stuvet
Blomkaalsbudding
Blaabær- og Solbærsuppe
Boghvedegrød med Mælk
Boghvedegrød med Vand
Bollemælk
Brun Flødesauce
Brun Kaperssauce
Brun Løgsauce
Brun Sauce, skarp
Brun Suppe I
Brun Suppe II
Brunet Hvidkaal
Brødboller
Brødsuppe
Byggrynssuppe
Byggrynsvælling
Champignonssauce
Chokoladesuppe I
Chokoladesuppe II
Crémeis med Vanille
Dyresteg
Daadyr, stegt
Fine Citronboller
Fiskebudding
Fiskegratin
Flynder
Flødebudding med Mandler
Flødesauce, Brun
Forlorne Æg
Fugle, vilde, stegt
Fyldt Gedde, Stegt
Fyldt Kalvebryst I
Fyldt Kalvebryst II
Fyldte Æg
Gedde, Fyldt Stegt
Gratin, Fisk
Græskar, stuvede
Grøn Søbekaal
Grønne Ærter
Grønærtesuppe
Gule Ærter
Gulerødder til stegt Flæsk
Hakkede Æg til koldt Bord
Hare, Stegt
Havrebudding
Havregrød
Havresuppe, Hvid
Havresuppe, Rød
Havrevælling
Hummerbudding
Hvede- og Rismelsboller
Hvid Havresuppe
Hvid Kaperssauce
Hvid Løgsauce
Hvid Sagosuppe
Hvid Suppe
Hvidgrød
Hvidkaal
Hvidkaal, brunet
Hvidkaalssuppe I
Hvidkaalssuppe II
Hyldebærsuppe
Hønsekødsuppe
Hønsekødsuppe
Indbagt Rødspætte
Indbagt Skinke
Is, tillavning
Jordbærkoldskaal
Juliennesuppe
Kaffeis
Kalvebov, Stegt
Kalvebryst med Gemyse
|
Kalvebryst, Fyldt I
Kalvebryst, Fyldt II
Kaniner
Kaperssauce
Kaperssauce, Brun
Kaperssauce, Hvid
Karrysuppe
Kartoffelmelsgrød
Kartoffelsalat
Kartoffelsuppe
Kernemælkssuppe
Kernemælksvælling
Kirsebærsuppe
Klar Suppe
Knudekaal
Kogt Torsk
Koldskaal med Jordbær
Koldskaal
Koldskaal af Kernemælk
Koldskaal af Rødvin
Korendebudding
Kraasesuppe
Kærnemælkskoldskaal
Kødbudding med Ragout
Kørom
Kaalraber, stuvede
Lammekoed, Spaekket
Løgsauce, Brun
Løgsauce, Hvid
Makaronisalat
Mandelbudding I
Mandelbudding II
Melvælling
Mælk, Oplagt
Mælkesuppe med Æggeboller
Norsk Øllebrød
Oksehalesuppe
Oplagt Mælk
Parnerede Æg
Perlegrynssuppe
Perlegrynsvælling
Plukfisk
Porrer, stuvede
Prinsessebudding
Pærevælling
Rabarbercompot
Rabarbergrød
Rabarbersuppe
Ragout med Kødbudding
Ris-, Byg- og Perlegrynssuppe
Risbudding med Æbler
Risgrød med Mælk
Risgrød med Vand
Risgrød med Æbler
Rismelsboller II
Rismelsgrød
Risrand med Æblekompot
Risvælling
Rombudding
Romsuppe
Rosenkaal, stuvet
Rouletter
Rouletter af Gedde og Hummer
Rouletter af kogt Fisk
Rugmelsgrød
Rød Havresuppe
Rød Sagosuppe
Rødbedesalat
Rødgrød
Rødspætter el. Tunger med Vin
Rødspætter, indbagt
Rødvinskoldskaal
Rørt Smør
Røræg
Raadyr, stegt
Sagosuppe, Hvid
Sagosuppe, Rød
Salat af Tomater
Salat med Fløde
Salat med Mælk
|
Salat med Olie
Savoykaal
Sellerisauce
Semulegrød
Sildesalat, fin
Sildesalat, tarvelig
Skarp brun Sauce
Skidne Æg
Skinke, Indbagt
Skinkesuppe
Skumis
Slikasparges
Slikporre
Smør, Rørt
Smørgrød
Snittebønner, stuvede
Solbærsuppe
Spejlæg
Spids-, Hvid- og Savoykaal
Spækket Lammekød
Stegt Hare
Stegt Kalvebov
Stegt Torsk
Stegt, fyldt Gedde
Stegte vilde Fugle
Stikkelsbærcompot
Stikkelsbærgrød
Stikkelsbærsuppe
Stuvede Asparges
Stuvede Kaalraber
Stuvede Porrer
Stuvede Snittebønner
Stuvede Voksbønner
Stuvet Blomkaal
Stuvet Rosenkaal
Suppe med Saltmad
Suppe, Brun I
Suppe, Brun II
Suppe, Hvid
Suppe, Klar
Sursteg
Svinemørbrad
Søbekål, Grøn
Tillavning af Is
Tomat, Salat
Torsk, kogt
Torsk, stegt
Trøffelsauce
Tunger el. Rødspætter m/Vin
Tykmælk
Tyske Klumper
Vilde Fugle
Vildtsuppe
Vinbudding med Æg
Voksbønner, stuvede
Æblegrød
Æblekompot
Æblepie
Æblesuppe
Æg i Madeira
Æg i Sky
Æg med Karse
Æg med Persille
Æg med ristet Brød
Æg, Forlorne
Æg, Fyldte
Æg, Hakkede til koldt Bord
Æg, Parnerede
Æg, Skidne
Æggeboller til brun-Suppe
Æggegrød
Ærter, Grønne
Ærter, Gule
Øllebrød
Øllebrød, Norsk
Aalesuppe
|