engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Grøntsagsretter


Indhold:

Alle grøntsagsretter

Agurkesalat
Asparges, stuvede
Aspargesbudding
Blomkaal med Smør

Blomkaal, stuvet
Blomkaalsbudding
Brunet Hvidkaal
Græskar, stuvede

Grønne Ærter
Gulerødder til stegt Flæsk
Hvidkaal
Hvidkaal, brunet

Kartoffelsalat
Knudekaal
Kaalraber, stuvede
Porrer, stuvede

Rosenkaal, stuvet
Rødbedesalat
Salat af Tomater
Salat med Fløde

Salat med Mælk
Salat med Olie
Savoykaal
Slikasparges

Slikporre
Snittebønner, stuvede
Spids-, Hvid- og Savoykaal
Stuvede Asparges

Stuvede Kaalraber
Stuvede Porrer
Stuvede Snittebønner
Stuvede Voksbønner

Stuvet Blomkaal
Stuvet Rosenkaal
Tomat, Salat
Voksbønner, stuvede

Ærter, Grønne

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!