engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Dyrere retter


Indhold:

Dyrere retter

Arraksbudding
Asparges, stuvede
Aspargesbudding
Blomkaal med Smør

Blomkaalsbudding
Brunet Hvidkaal
Champignonssauce
Crémeis med Vanille

Dyresteg
Daadyr, stegt
Fiskebudding
Flødebudding med Mandler

Fugle, vilde, stegt
Fyldt Gedde, Stegt
Gedde, Fyldt Stegt
Hare, Stegt

Hummerbudding
Hvidkaal, brunet
Hønsekødsuppe
Indbagt Rødspætte

Is, tillavning
Kaffeis
Kaniner
Kaperssauce

Korendebudding
Kødbudding med Ragout
Oksehalesuppe
Porrer, stuvede

Prinsessebudding
Ragout med Kødbudding
Rouletter
Rouletter af Gedde og Hummer

Rouletter af kogt Fisk
Rødspætter el. Tunger med Vin
Rødspætter, indbagt
Raadyr, stegt
Skumis

Slikasparges
Slikporre
Stegt Hare
Stegt, fyldt Gedde

Stegte vilde Fugle
Stuvede Asparges
Stuvede Porrer
Tillavning af Is

Trøffelsauce
Tunger el. Rødspætter m/Vin
Vilde Fugle
Vildtsuppe

Vinbudding med Æg

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!