|
|
Indhold
Dyrere retter |
Arraksbudding
Asparges, stuvede
Aspargesbudding
Blomkaal med Smør
Blomkaalsbudding
Brunet Hvidkaal
Champignonssauce
Crémeis med Vanille
Dyresteg
Daadyr, stegt
Fiskebudding
Flødebudding med Mandler
Fugle, vilde, stegt
Fyldt Gedde, Stegt
Gedde, Fyldt Stegt
Hare, Stegt
Hummerbudding
Hvidkaal, brunet
Hønsekødsuppe
Indbagt Rødspætte
|
Is, tillavning
Kaffeis
Kaniner
Kaperssauce
Korendebudding
Kødbudding med Ragout
Oksehalesuppe
Porrer, stuvede
Prinsessebudding
Ragout med Kødbudding
Rouletter
Rouletter af Gedde og Hummer
Rouletter af kogt Fisk
Rødspætter el. Tunger med Vin
Rødspætter, indbagt
Raadyr, stegt
Skumis
Slikasparges
Slikporre
Stegt Hare
Stegt, fyldt Gedde
|
Stegte vilde Fugle
Stuvede Asparges
Stuvede Porrer
Tillavning af Is
Trøffelsauce
Tunger el. Rødspætter m/Vin
Vilde Fugle
Vildtsuppe
Vinbudding med Æg
|
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!