|
|
Indhold
Alle hovedretter |
Indhold: |
Alle hovedretter |
Aspargesbudding
Bankekød
Blomkaalsbudding
Dyresteg
Daadyr, stegt
Fiskebudding
Fiskegratin
Flynder
Fugle, vilde, stegt
Fyldt Gedde, Stegt
Fyldt Kalvebryst I
Fyldt Kalvebryst II
Gedde, Fyldt Stegt
Gratin, Fisk
Hare, Stegt
Hummerbudding
|
Indbagt Rødspætte
Indbagt Skinke
Kalvebov, Stegt
Kalvebryst med Gemyse
Kalvebryst, Fyldt I
Kalvebryst, Fyldt II
Kaniner
Kogt Torsk
Kødbudding med Ragout
Lammekoed, Spaekket
Plukfisk
Ragout med Kødbudding
Rouletter
Rouletter af Gedde og Hummer
Rouletter af kogt Fisk
Rødspætter el. Tunger med Vin
|
Rødspætter, indbagt
Raadyr, stegt
Skinke, Indbagt
Spækket Lammekød
Stegt Hare
Stegt Kalvebov
Stegt Torsk
Stegt, fyldt Gedde
Stegte vilde Fugle
Sursteg
Svinemørbrad
Torsk, kogt
Torsk, stegt
Tunger el. Rødspætter m/Vin
Vilde Fugle
|
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!