engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Alle mælkeretter


Indhold:

Alle mælkeretter

Boghvedegrød med Mælk
Bollemælk
Byggrynsvælling
Havregrød

Havrevælling
Kartoffelmelsgrød
Kernemælkssuppe
Kernemælksvælling

Koldskaal af Kernemælk
Kærnemælkskoldskaal
Kørom
Melvælling

Mælk, Oplagt
Mælkesuppe med Æggeboller
Oplagt Mælk
Perlegrynsvælling

Pærevælling
Risgrød med Mælk
Rismelsgrød
Risvælling

Rugmelsgrød
Semulegrød
Smørgrød
Tykmælk

Æggegrød

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!