Agurkesalat
Bagte Boller
Bankekød
Blomkaal, stuvet
Blaabær- og Solbærsuppe
Boghvedegrød med Mælk
Boghvedegrød med Vand
Bollemælk
Brun Flødesauce
Brun Kaperssauce
Brun Løgsauce
Brun Sauce, skarp
Brun Suppe I
Brun Suppe II
Brødboller
Brødsuppe
Byggrynssuppe
Byggrynsvælling
Chokoladesuppe I
Chokoladesuppe II
Fine Citronboller
Fiskegratin
Flynder
Flødesauce, Brun
Forlorne Æg
Fyldt Kalvebryst I
Fyldt Kalvebryst II
Fyldte Æg
Gratin, Fisk
Græskar, stuvede
Grøn Søbekaal
Grønne Ærter
Grønærtesuppe
Gule Ærter
Gulerødder til stegt Flæsk
Hakkede Æg til koldt Bord
Havrebudding
Havregrød
Havresuppe, Hvid
Havresuppe, Rød
Havrevælling
Hvede- og Rismelsboller
Hvid Havresuppe
Hvid Kaperssauce
Hvid Løgsauce
Hvid Sagosuppe
Hvid Suppe
Hvidgrød
Hvidkaal
Hvidkaalssuppe I
Hvidkaalssuppe II
Hyldebærsuppe
Hønsekødsuppe
Indbagt Skinke
Jordbærkoldskaal
Juliennesuppe
Kalvebov, Stegt
Kalvebryst med Gemyse
Kalvebryst, Fyldt I
Kalvebryst, Fyldt II
Kaperssauce, Brun
Kaperssauce, Hvid
Karrysuppe
Kartoffelmelsgrød
|
Kartoffelsalat
Kartoffelsuppe
Kernemælkssuppe
Kernemælksvælling
Kirsebærsuppe
Klar Suppe
Knudekaal
Kogt Torsk
Koldskaal med Jordbær
Koldskaal
Koldskaal af Kernemælk
Koldskaal af Rødvin
Kraasesuppe
Kærnemælkskoldskaal
Kørom
Kaalraber, stuvede
Lammekoed, Spaekket
Løgsauce, Brun
Løgsauce, Hvid
Makaronisalat
Mandelbudding I
Mandelbudding II
Melvælling
Mælk, Oplagt
Mælkesuppe med Æggeboller
Norsk Øllebrød
Oplagt Mælk
Parnerede Æg
Perlegrynssuppe
Perlegrynsvælling
Plukfisk
Pærevælling
Rabarbercompot
Rabarbergrød
Rabarbersuppe
Ris-, Byg- og Perlegrynssuppe
Risbudding med Æbler
Risgrød med Mælk
Risgrød med Vand
Risgrød med Æbler
Rismelsboller II
Rismelsgrød
Risrand med Æblekompot
Risvælling
Rombudding
Romsuppe
Rosenkaal, stuvet
Rugmelsgrød
Rød Havresuppe
Rød Sagosuppe
Rødbedesalat
Rødgrød
Rødvinskoldskaal
Rørt Smør
Røræg
Sagosuppe, Hvid
Sagosuppe, Rød
Salat af Tomater
Salat med Fløde
Salat med Mælk
Salat med Olie
Savoykaal
Sellerisauce
Semulegrød
|
Sildesalat, fin
Sildesalat, tarvelig
Skarp brun Sauce
Skidne Æg
Skinke, Indbagt
Skinkesuppe
Smør, Rørt
Smørgrød
Snittebønner, stuvede
Solbærsuppe
Spejlæg
Spids-, Hvid- og Savoykaal
Spækket Lammekød
Stegt Kalvebov
Stegt Torsk
Stikkelsbærcompot
Stikkelsbærgrød
Stikkelsbærsuppe
Stuvede Kaalraber
Stuvede Snittebønner
Stuvede Voksbønner
Stuvet Blomkaal
Stuvet Rosenkaal
Suppe med Saltmad
Suppe, Brun I
Suppe, Brun II
Suppe, Hvid
Suppe, Klar
Sursteg
Svinemørbrad
Søbekål, Grøn
Tomat, Salat
Torsk, kogt
Torsk, stegt
Tykmælk
Tyske Klumper
Voksbønner, stuvede
Æblegrød
Æblekompot
Æblepie
Æblesuppe
Æg i Madeira
Æg i Sky
Æg med Karse
Æg med Persille
Æg med ristet Brød
Æg, Forlorne
Æg, Fyldte
Æg, Hakkede til koldt Bord
Æg, Parnerede
Æg, Skidne
Æggeboller til brun-Suppe
Æggegrød
Ærter, Grønne
Ærter, Gule
Øllebrød
Øllebrød, Norsk
Aalesuppe
|