Brødboller |
Opskrift: Et Franskbrød til 10 Øre skrælles, skæres i Stykker, lægges i Mælk og staar tildækket 1 Time; trykkes derefter op og bages i 10 à 15 Kvint Margarine til det slipper Ske og Gryde. Naar Dejgen er afkølet, røres 3 à 4 hele Æg i — et ad Gangen —, lidt Salt tilsættes, og, om man vil, lidt Sukker og Kardemomme, hvis Bollerne skal bruges til Bollemælk eller søde Supper.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.036.1 |
…
Se også: …
Bemærkninger: Disse boller anvendes på supper
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!