Crémeis med Vanille |
Opskrift: 12 Æggeblommer røres med 25 Kv. Sukker, til de ere hvide. 1½ Pot tynd Fløde koges med ½ Stang Vanille, den kogende Fløde hældes i de rørte Æg, og den hældes da i Gryden, og man pisker i den, til der lægger sig et tykt Lag paa Skeen, da hældes det straks op, og der røres af og til i den, til den omtrent er kold. Vanillen tages op, og naar den er kold, kommes den i Bøssen.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.178.1 |
…
Se også:
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!