Fine Citronboller |
Opskrift: ½ Pund skrællet Franskbrød rives fint, heri blandes 2 smaa Spiseskefulde Hvedemel; det røres og arbejdes godt med 4 à 5 hele Æg — et ad Gangen. Derefter tilsættes lidt Salt, 30 Kvint Sukker, 35 Kvint finthakket Nyretalg, Saften og den fintrevne Skal af en stor Citron, og det røres godt sammen. Disse Boller bruges til Frugtsupper, men kan ogsaa anvendes som Dessert med Saftsauce, og koges da saa store som Hønseæg.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.037.3 |
…
Se også: …
Bemærkninger: Disse boller anvendes på supper
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!