Fiskebudding |
Opskrift: 1 Pd. skrabet Torsk eller Gedde hakkes fint med 20 Kv. Smør, derefter hakkes 2 gode Spiseskefulde Mel deri samt en Skive fint revet Franskbrød, et Par finthakkede Løg, hvid Peber, Salt og 2 Æg. Naar det hele er hakket fint og blandet, røres alt i et Fad med 3 Æg og ca. ½ Pot sød Mælk. Buddingen koger ca. 2 Timer eller bages i Ovn 1 Time. Kan ogsaa koges i Rand.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.168.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!