Hvidkaal, brunet |
Opskrift: Et middelstort Hvidkaalshoved skæres i tynde strimler 2 à 3 Tommer lange og brunes i 15 à 20 Kvint Smør og en stor Spiseskefuld Sukker. Naar Sukkeret er smukt lyst, kommes Kaalen i under stadig Omrøren tilligemed lidt Salt; den staar over en svag Ild, indtil den er mør, og omrøres af og til. Laaget maa stadig være paa Gryden, at Kaalen kan dampe mør.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.182.3 |
1 hvidkålshoved
Se også: …
Bemærkninger: Det er lidt uklart, hvorfor denne hvidkålsret blev kategoriseret som en dyrere ret!
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!