Hvidkaalssuppe I |
Opskrift: Denne Suppe koges paa sprængt Lammekød, men man kan ogsaa koge den paa rigtig Saltmad — Svineryg eller Flæsk. Kødet sættes paa Ilden og koges; et Hvidkaalshoved skæres i Stykker tilligemed et Par Løg og koges under Laag med lidt Vand, Suppevisk og nogle hele Peberkorn; efterhaanden kommes lidt af Suppen over paa Kaalen; naar den omtrent er mør, kommer man ituskaarne Gulerødder og Kartofler i; naar det hele, er kogt, hældes den øvrige Suppe over paa Kaalen, og den serveres. Om man vil, kan man ogsaa sætte Kødboller paa denne Suppe.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.017.1 |
…
Se også:
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!