Kalvebryst med Gemyse |
Opskrift: Kalvebryst hugges itu som til Frikasé og koges godt halvt mørt i meget lidt Vand med Salt. I et Form lægges Gulerødder, Sellerier, Persillerødder, Asparges, eller Blomkaal, derpaa Kødet, Smør stikkes ind imellem, ligesom flere Rødder puttes ind overalt tilligemed nogle Løgskiver; det hele dækkes med et Lag Rødder og overhældes med den Suppe, hvori Kødet er kogt. Formen sættes i Ovnen i en Pande med Vand, et Stykke Papir lægges over, og koges, indtil Kød og Rødder er møre. Retten serveres paa et fladt Fad, Saucen, som er ved, serveres i Sauceskaalen.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.060.3 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!