Kernemælkssuppe |
Opskrift: 5 Spiseskefulde Rismel røres ud i 2½ Pot Kernemælk; heri kommer man en haandfuld Rosiner, et stykke Kanel, Citronskal og Sukker efter Smag, og — om man vil — lidt skoldede, hakkede Mandler. Det sættes over Ilden og røres stadig, til det koger. Suppen maa koges, indtil Rosinerne blive møre. Man kan i Terrinen komme Flødeskum og omrøre den med Suppen, naar denne hældes op. Til ca. 7 Personer.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.032.3 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!