Risgrød med Mælk |
Opskrift: 3 Kopper Risgryn skylles og overhældes med kogende Vand, hvori de skal staa, til dette er koldt. Hældes derefter op i en Sigte og derfra under Omrøren i 3 Potter kogende Mælk; koger 2 Timer over svag Ild under Laag og serveres med Smør, Sukker og Kanel, Saftvand eller sødt Øl. Til ca. 8 Personer. Hvis man koger Grød, og den bliver for stiv, skal den helst spædes med kogende Mælk; har man ikke det, da tager man kogende Vand.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.033.1 |
…
Se også: Risgrød med Vand
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!