Tilbehør |
Brunede Sellerier |
Opskrift: Kogte og afpudsede Sellerier skæres i Skiver og derefter i Stokke, som er firkantede. De dyppes i pisket Æg og vendes i stødt Tvebak og koges lysebrune i Klaret paa Panden De spises til forskellige Slags Kødspiser, ogsaa sammen med andre Grøntsager. Brunede Sellerier smager udmærket til Frikasé af Høns og anrettes da om Fadets Kant.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.121.1 |
Selleri Et par tvebakker (eller rasp) Klaret (el. olie, margarine el. smør)
Bemærkninger: ...
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!