Tilbehør |
Fyldte Løg |
Opskrift: Store Løg udhules og fyldes med en god Fars, lavet af Svinekød. De koge nogle Minutter i Vand med Salt, dette hældes da af, og kogende Bouillon skænkes paa; heri koges Løgene, til de er møre. De anrettes paa et varmt Fad. Saucen laves af Mel, bagt.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.121.3 |
Løg Flæskefars (hakket flæskekød, mel, rasp, krydderier m.m.) Suppe el. bouillon Suppen anvendes til sauce
Bemærkninger: Retten kan forekomme lidt besværlig, men øvelse gør mester. Kan kombineres med fyldte tomater, fyldte peberfrugter, el. lign.
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!