![]() |
Æblegrød |
Opskrift: Æblerne skrælles, skæres i Stykker og befries for Kernehusene og koges med et Stykke Kanel eller Vanille, skaaret i smaa Stykker og med lidt Vand. De koger uden Omrøren under Laag til de er møre, røres da stærkt, tillaves med Sukker og hældes op. Hvis Frugten er meget saftig, kan det ske, at Grøden bliver for tynd, men den kan da jævnes med en lille smule Kartoffelmel.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.028.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!