engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Alle hovedretter


Indhold:

Alle hovedretter

Aspargesbudding
Bankekød
Blomkaalsbudding
Dyresteg

Daadyr, stegt
Fiskebudding
Fiskegratin
Flynder

Fugle, vilde, stegt
Fyldt Gedde, Stegt
Fyldt Kalvebryst I
Fyldt Kalvebryst II

Gedde, Fyldt Stegt
Gratin, Fisk
Hare, Stegt
Hummerbudding

Indbagt Rødspætte
Indbagt Skinke
Kalvebov, Stegt
Kalvebryst med Gemyse

Kalvebryst, Fyldt I
Kalvebryst, Fyldt II
Kaniner
Kogt Torsk

Kødbudding med Ragout
Lammekoed, Spaekket
Plukfisk
Ragout med Kødbudding

Rouletter
Rouletter af Gedde og Hummer
Rouletter af kogt Fisk
Rødspætter el. Tunger med Vin

Rødspætter, indbagt
Raadyr, stegt
Skinke, Indbagt
Spækket Lammekød

Stegt Hare
Stegt Kalvebov
Stegt Torsk
Stegt, fyldt Gedde

Stegte vilde Fugle
Sursteg
Svinemørbrad
Torsk, kogt

Torsk, stegt
Tunger el. Rødspætter m/Vin
Vilde Fugle

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!