engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Hovedretter
Dyrere retter


Indhold:

Hovedretter af kød, fisk, m.m. (dyrere retter)

Aspargesbudding
Blomkaalsbudding
Dyresteg
Daadyr, stegt

Fiskebudding
Fugle, vilde, stegt
Fyldt Gedde, Stegt
Gedde, Fyldt Stegt

Hare, Stegt
Hummerbudding
Indbagt Rødspætte
Kaniner

Kødbudding med Ragout
Ragout med Kødbudding
Rouletter
Rouletter af Gedde og Hummer

Rouletter af kogt Fisk
Rødspætter el. Tunger med Vin
Rødspætter, indbagt
Raadyr, stegt

Stegt Hare
Stegt, fyldt Gedde
Stegte vilde Fugle
Tunger el. Rødspætter m/Vin

Vilde Fugle

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!