engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Alle kødretter


Indhold:

Alle kødretter

Bankekød
Dyresteg
Daadyr, stegt
Fugle, vilde, stegt

Fyldt Kalvebryst I
Fyldt Kalvebryst II
Hare, Stegt
Indbagt Skinke

Kalvebov, Stegt
Kalvebryst med Gemyse
Kalvebryst, Fyldt I
Kalvebryst, Fyldt II

Kaniner
Kødbudding med Ragout
Lammekoed, Spaekket
Ragout med Kødbudding

Rouletter
Raadyr, stegt
Skinke, Indbagt
Spækket Lammekød

Stegt Hare
Stegt Kalvebov
Stegte vilde Fugle
Sursteg

Svinemørbrad
Vilde Fugle

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!