engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Alle æggeretter


Indhold:

Alle æggeretter

Forlorne Æg
Fyldte Æg
Hakkede Æg til koldt Bord
Parnerede Æg

Røræg
Skidne Æg
Spejlæg
Æg i Madeira

Æg i Sky
Æg med Karse
Æg med Persille
Æg med ristet Brød

Æg, Forlorne
Æg, Fyldte
Æg, Hakkede til koldt Bord
Æg, Parnerede

Æg, Skidne

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!