engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Alle grødretter


Indhold:

Alle grødretter

Boghvedegrød med Mælk
Boghvedegrød med Vand
Havregrød
Hvidgrød

Kartoffelmelsgrød
Rabarbergrød
Risgrød med Mælk
Risgrød med Vand

Risgrød med Æbler
Rismelsgrød
Rugmelsgrød
Rødgrød

Semulegrød
Smørgrød
Stikkelsbærgrød
Æblegrød

Æggegrød

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!