engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Saltning
Pølsemageri


Indhold:

Saltning, fremstilling af pølser, m.m.

Brunede Selleri
Fyldte Løg
Fyldte Tomater
Kalvekød, Kødruller

Kødruller af Kalvekød
Løg, Fyldte
Selleri, Brunede
Tomater, Fyldte

Stegte Bøffer
Lobescoves
Fyldte løg
Engelsk Bøf
Brun Suppe

Fyldte Løg

Fyldte Peber

Stegte Bøffer

Lobescoves
Fyldte løg
Engelsk Bøf
Brun Suppe

Fyldte Løg

Fyldte Peber

Stegte Bøffer

Lobescoves
Fyldte løg
Engelsk Bøf
Brun Suppe

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!