engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Grøntsager
Billige retter


Indhold:

Grøntsagsretter (billige retter)

Blomkaal, stuvet
Spidskaal, Hvidkaal og Savoykaal
Rosenkaal, stuvet
Snittebønner, stuvede

Voksbønner, stuvede
Grønne Ærter
Gulerødder til stegt Flæsk
Kaalraber, stuvede

Knudekaal
Hvidkaal
Stuvede Kaalraber
Stuvede Snittebønner

Stuvede Voksbønner
Stuvet Blomkaal
Stuvet Rosenkaal
Ærter, Grønne

Græskar, stuvede
Savoykaal

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!