engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Alle sideretter
og tilbehør


Indhold:

Alle sideretter og tilbehør

Agurkesalat
Bagte Boller
Brødboller
Fine Citronboller

Forlorne Æg
Fyldte Æg
Hakkede Æg til koldt Bord
Hvede- og Rismelsboller

Kartoffelsalat
Makaronisalat
Parnerede Æg
Rabarbercompot

Rismelsboller II
Rødbedesalat
Røræg
Salat af Tomater

Salat med Fløde
Salat med Mælk
Salat med Olie
Sildesalat, fin

Sildesalat, tarvelig
Skidne Æg
Spejlæg
Stikkelsbærcompot

Tomat, Salat
Tyske Klumper
Æblekompot
Æg i Madeira

Æg i Sky
Æg med Karse
Æg med Persille
Æg med ristet Brød

Æg, Forlorne
Æg, Fyldte
Æg, Hakkede til koldt Bord
Æg, Parnerede

Æg, Skidne
Æggeboller til brun-Suppe

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!