engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Hovedretter
Billige retter


Indhold:

Hovedretter af kød, fisk, m.m. (billige retter)

Bankekød
Fiskegratin
Flynder
Fyldt Kalvebryst I

Fyldt Kalvebryst II
Gratin, Fisk
Indbagt Skinke
Kalvebov, Stegt

Kalvebryst med Gemyse
Kalvebryst, Fyldt I
Kalvebryst, Fyldt II
Kogt Torsk

Lammekoed, Spaekket
Plukfisk
Skinke, Indbagt
Spækket Lammekød

Stegt Kalvebov
Stegt Torsk
Sursteg
Svinemørbrad

Torsk, kogt
Torsk, stegt

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!