engelund.dk
Oldemors Kogebog - (BETA)
- Opskrifter fra Oldemors Køkken -

 

Indhold:

Forside

Det historiske køkken

Billige retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- sideretter og tilbehør
- sommerretter
- mælkeretter, grød m.m.
- desserter
Dyrere retter
- forretter, supper m.m.
- hovedretter
- grøntsagsretter
- saucer
- desserter m.m.
Brød og bagværk
Syltning og henkogning
Saltning og pølser
Ølbrygning, vin og likører

Alle retter (alfabetisk)
- forretter
- sideretter og tilbehør
- supper
- søde supper
- mælkeretter
- æggeretter
- saucer
- hovedretter
- kødretter
- fiskeretter
- grøntsagsretter
- grødretter
- desserter og efterretter

Om oldemors kogebog
- hvem var oldemor?
- oldemors køkken

Mål og vægt hos oldemor
Madkultur - Ordliste

Oldemors Kogebog!
...en køkkenskrivers blog!


Links


Disse opskrifter er fra 'Husmoderens Haandbog', Oldemors kogebog fra 1904   

Indhold
Grød
Mælkeretter
Billige retter


Indhold:

Mælkeretter, grød, m.m. (billige retter)

Boghvedegrød med Mælk
Boghvedegrød med Vand
Bollemælk
Byggrynsvælling

Havregrød
Havrevælling
Hvidgrød
Kartoffelmelsgrød

Kernemælkssuppe
Kernemælksvælling
Koldskaal af Kernemælk
Kærnemælkskoldskaal

Kørom
Melvælling
Mælk, Oplagt
Mælkesuppe med Æggeboller

Oplagt Mælk
Perlegrynsvælling
Pærevælling
Rabarbergrød

Risgrød med Mælk
Risgrød med Vand
Risgrød med Æbler
Rismelsgrød

Risvælling
Rugmelsgrød
Rødgrød
Semulegrød

Smørgrød
Stikkelsbærgrød
Tykmælk
Æblegrød

Æggegrød

 

engelund.dk præsenterer opskrifter fra Oldemors Køkken
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!