![]() |
Æggegrød |
Opskrift: En lille Kop Hvedemel og en lille Kop Kartoffelmel røres tilligemed 3 Æggeblommer ud i lidt af 2½ Potte Mælk, den øvrige sættes over Ilden. Naar den koger, hældes Jævningen deri under hurtig Omrøren. Grøden koger op, Salt og de piskede Hvider røres i, og den serveres straks med, Smør, Sukker og Kadel, Saftvand eller sødt Øl. Til ca. 5 Personer.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.035.3 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!