![]() |
Brun Suppe II |
Opskrift: Sener og Skank brunes i en Gryde eller i Ovnen med Rødder, Løg og en Haandfuld hel Peber. Skanken maa hugges smaat. Naar det er brunt, hældes kogende Vand paa, Salt tilsættes og Suppen koger, til al Kraft er kogt af Benene. Lidt Soya kan tilsættes. Er Suppen kraftig, behøves ingen Vin. Suppen sies og serveres som klar, brun Suppe med Æggestand eller Fiskeboller, smaa Kødboller og Asparges kan ogsaa anvendes.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.012.1 |
…
Se også:
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!