|   | 
| Flynder | 
| Opskrift: Naar Hoved og Hale er skaaret af Fisken, og den er renset — Rognen bliver deri —, flaas Rygskindet af, og Bugskindet skrabes godt. Fisken skylles i flere Hold koldt Vand; skal den steges, strøes den med Salt; staar et Par Timer i koldt Vand, hvis den skal koges, og sættes derpaa over Ilden i kogende Vand med Salt og 2 Spiseskefulde Eddike. 
 
 Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.040.3 | 
 … 
 Se også: … 
 Bemærkninger: … 
 (Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) | 

    © engelund.dk, 2009
    ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!