![]() |
Hvede- og Rismelsboller |
Opskrift: 3 Kopper Mælk sættes over Ilden med et lille Stykke Margarine. 3 Kopper Mel — halvt af hver Slags — røres ud med 2 Kopper Mælk; røres i Gryden og koges til en stiv Grød. Den hældes da op og svales lidt, røres derefter med 3 Æg, og lidt Salt tilsættes, lige før Bollerne skal koges, rører man 2 Spiseskefulde Hvedemel i. (Heraf bliver ca. 80 Boller). Alle Brød og Melboller koges i Vand Med Salt og kommes derefter over paa Suppen.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.036.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: Disse boller anvendes på supper
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!