![]() |
Jordbærkoldskaal |
Opskrift: 3-4 Pd. Jordbær skylles, de bedste pilles fra og drysses med Sukker; Resten hældes der Vand paa, og de presses gennem en Sigte, saa der bliver 3 Potter Saftvand. Sukker kommes i efter Smag, og om man vil nogle Citrondraaber, og tilsidst de neddryssede Jordbær. Spises med smaa Tvebakker. Har man Is, lægges et lille Stykke i Terrinen.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.026.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!