![]() |
Melvælling |
Opskrift: 1 god Kop Rismel — eller Kartoffel- og Hvedemel, halvt af hver — røres ud i en Del af 3 Potter Mælk; den øvrige sættes over Ilden; naar den koger rører man Meljævningen deri, og den koger i 10 Minutter. Om man vil, kan man komme skoldede, hakkede Mandler i og et Par piskede Æg. Vællingen skal være tyk. Serveres med Syltetøj, Sukker og Kanel. Til ca. 7 Personer.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.031.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!