![]() |
Prinsessebudding |
Opskrift: 30 Kv. Mel bages i 30 Kv. Smør og opspædes med 2½ Pægl Fløde eller godt 2 Pægle Mælk; vendes godt omkring i Gryden og bages til det slipper Skeen; hældes op, svales og røres med 10 Æggeblommer, 2 ad Gangen, lidt Salt, Kardemomme og 20 Kv. Melis, og tilsidst de piskede Hvider. Den hældes straks i den smurte Form og koger 2 Timer. Serveres med Saft- eller Rødvinssauce.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.169.3 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!