![]() |
Risgrød med Æbler |
Opskrift: 3 Kopper Ris koges som foranført i Vand. 3 Pd. gode Æbler skrælles, skæres i Stykker og Kernehusene tages ud. De koges med ganske lidt Vand og saa meget Sukker, som Æblerne behøve. Æblegrøden røres i Risgrøden, naar begge Dele er kogt. Serveres med Sukker og Saftvand eller Mælk. Til ca. 10 Personer.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.033.3 |
…
Se også: Risgrød med Vand
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!