![]() |
Sildesalat, fin |
Opskrift: 2 haardkogte Æggeblommer udtværes med lidt god Eddike, Peber, Sennep og en Smule Ribssaft. (Vil man benytte Hviderne til andet og ikke gerne vil have dem kogte, kan man godt forsigtig skille Blommerne fra Hviden, lægge dem i et tyndt linned Klæde og koge dem deri i kogende Vand). Koldt, stegt eller kogt Kød, Rødbeder og Kartofler skæres i tynde Skiver, derefter i Strimler og smaa bitte Firkanter; disse blandes sammen, saa meget som en god Haandfuld af hver Slags, samt lidt Asier, skaarne paa samme Maade, og to flaaede grofthakkede Spegesild. Det omrøres med lidt Rødbedesaft, Sukker og en Pægl sød Fløde. Meget delikat.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.110.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!