![]() |
Stikkelsbærcompot |
Opskrift: Smaa grønne Stikkelsbær pilles, skylles og koges i Vand med Sukker og Vanille; naar de bliver gule og begynder at revne, tages de op med en Hulske. Saucen jævnes med Kartoffelmel, smages tilpas med Sukker og hældes over Bærrene. Man kan ogsaa tillave disse med sød Fløde og stødt Kanel, men da bruger man ingen Vanille — eller hælde Crémesauce over, og man kommer da stødt Vanille heri.
Udskriv opskriften som pdf-fil (tryk her) (Ovenstående opskrift er gengivet stort set som i originalen fra 1904, med datidens tegnsætning og retskrivning) 1904.107.2 |
…
Se også: …
Bemærkninger: …
(Oversigt over ingredienser relaterer sig direkte til opskriften, og bemærkninger indeholder forslag til evt. ændringer) |
© engelund.dk, 2009
ros, ris og kommentarer er velkommen!
tryk her for at sende en mail!